TAKİP & SORGULAMA

Duyurular

GUMİB-TOBNC Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

GUMİB-TOBNC Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) tarafından “Global Marka Oluşturma" konulu seminer düzenlendi. ASRİAD’ın konferans salonunda gerçekleşen seminere çok önemli iş insanları katıldı.

Global markalaşmanın ve markaların hedef kitleye daha fazla güven sağlayabilmesinin konuşulduğu seminerde Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC)’in tanıtımı yapıldı.

Ticari faaliyetlerde ve markalaşmada güvenin çok önemli bir husus olduğu belirten Marka İsim Merkezi Başkanı BayKanber, bu güven, uzun zamanda yapılan tanıtım faaliyetleri, güçlü referanslar ve tecrübe ile oluşmaktadır. Marka İsim Merkezi İSİMDER BAŞKANLIĞI olarak biz, gerekli kriterleri ve şartları taşıdığınız takdirde marka isimleriniz için “Güvenilir Marka İsim Belgesi” (GUMİB-TOBNC) sunmaktayız. Güvenilir Marka İsim Belgesi referansı olan markalar rakiplerine göre bir adım önde olacaktır. Hedef kitle marka isimlerine daha çok GÜVEN duyacaktır.  Markaların müşteri potansiyeli artacaktır. Kârlılığınızı artırmak, rakiplerinizden farklılaşarak bir adım önde olmak ve güvenle markalaşmak için; “GÜVENİLİR MARKA İSİM BELGESİ” (GUMİB-TOBNC) sahibi olunması gerektiğini bir kez daha vurgulayan Marka İsim Merkezi Başkanı BayKanber bu belgenin önemine ve markalaşabilmek için GUMİB-TOBNC belgesinin gerekliliğine dair açıklamaları dile getirdi.

Seminer sonunda katılımcılara Marka İsim Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Marka Taktir Belgesi taktim edildi.